Μπραντ Πιτ: Ήταν... στοιχειωμένο το σπίτι του; - Τα τρομακτικά περιστατικά που τον «έψησαν» να μείνει εκεί!

Μπραντ Πιτ: Ήταν... στοιχειωμένο το σπίτι του; - Τα τρομακτικά περιστατικά που τον «έψησαν» να μείνει εκεί!

Η πρώην ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε προτείνει στον ηθοποιό να γίνει… εξορκισμός, αλλά ο Πιτ είχε ήδη πειστεί να το αγοράσει

spitt_arthro
Η έπαυλη του Μπραντ Πιτ στη γειτονιά Λος Φελίζ της Καλιφόρνια,  πουλήθηκε πρόσφατα με το ποσό των 40 εκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή 24 φορές περισσότερο από την τιμή που πλήρωσε γι' αυτήν το 1994.

Η ενδιαφέρουσα πληροφορία ωστόσο είναι πως σύμφωνα με τη Marca, ο ηθοποιός γνώριζε ότι η έπαυλη ήταν... στοιχειωμένη και μάλιστα η απόκοσμη φήμη της ήταν ο βασικός λόγος που την αγόρασε.

Η ηθοποιός Κασάντρα Πίτερσον, η οποία στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτρια του σπιτιού, προειδοποίησε τον Πιτ για τα παράξενα περιστατικά που συνέβησαν εκεί. «Εδώ συμβαίνουν πράγματα. Μια σειρά από φαινόμενα που δεν ξέρουμε πώς να τα εξηγήσουμε» του είχε πει.
GettyImages-1467729901

Η Πίτερσον ισχυρίστηκε ότι είδε ανθρώπους στον τελευταίο όροφο και άκουγε τον ήχο από τα τακούνια μιας γυναίκας που ανέβαινε τις σκάλες. Η ηθοποιός είπε ακόμη ότι κάποτε είδε το σώμα μιας γυναίκας να πνίγεται στην πισίνα κι έναν άνδρα να στέκεται δίπλα στο τζάκι. Σύμφωνα με την ίδια, οι άνθρωποι της υπηρεσίας και ο σύζυγός της ήταν επίσης μάρτυρες αυτών των παράξενων γεγονότων.

Κλείσιμο
Παρά τα τρομακτικά αυτά περιστατικά, ο Πιτ ήταν ενθουσιασμένος που ζούσε στο στοιχειωμένο αρχοντικό με την τότε σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί. Η Πίτερσον ανέφερε μάλιστα ότι ένας ιερέας κλήθηκε να κάνει... εξορκισμό στην έπαυλη, αλλά ο Μπραντ Πιτ δεν πτοήθηκε και ήταν αποφασισμένος να ζήσει εκεί. «Ήταν ενθουσιασμένος. Μου είπε ότι όλα όσα του έλεγα ακούγονταν υπέροχα» δήλωσε η Πίτερσον.

Τώρα, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, η έπαυλη έχει ανατιμηθεί κατά 24 φορές, αποδεικνύοντας ότι ήταν μια σπουδαία επένδυση για τον Πιτ. Το αν το σπίτι εξακολουθεί να είναι στοιχειωμένο ή όχι παραμένει ένα μυστήριο, αλλά σίγουρα προκαλεί.... γοητεία σε κάποιους πιθανούς αγοραστές.
SPL5525344_039

Ο υπερήλικας γείτονας που ζούσε δωρεάν στην έπαυλη του Μπραντ Πιτ
Η Κασάντρα Πίτερσον πέρα από τα παράξενα φαινόμενα που έλαβαν χώρα στην έπαυλη είχε αναφερθεί πριν μερικές ημέρες και στην άγνωστη συμφωνία του Μπραντ Πιτ με υπερήλικα γείτονά του.

Η Πίτερσον αποκάλυψε, ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραχώρησε για πολλά χρόνια στον 105χρονο άνδρα, να διαμένει εκεί χωρίς να πληρώνει ενοίκιο, λίγο μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Η 71χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People είχε πει τότε: «Ήταν πολύ, πολύ ευγενικός με τον ηλικιωμένο. [Η γυναίκα αυτού του άντρα] πέθανε και ο σύζυγος, ο Τζον, ζούσε εκεί. Ξέρω ότι ο Μπραντ του επέτρεψε να ζήσει εκεί χωρίς να πληρώσει τίποτα μέχρι να πεθάνει. Ήταν πάντα γλυκός μαζί του».

Φωτογραφίες / GETTY IMAGES / IDEAL IMAGE / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη στη Σουηδία ένας από τους Κολομβιανούς που «άδειασαν» θυρίδες τράπεζας

Βόλος: «Με χτυπούσε για 20 λεπτά με ζωώδη χαρά», αλλά «το έχει μετανιώσει» λέει για τον πατέρα της η 24χρονη που ασπάστηκε το Ισλάμ

Ινδία: Έγινε η πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου - Άναψε φωτιές το «ρατσιστικό σκίτσο» του Der Spiegel
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης