Ο Μπραντ Πιτ δεν σκοπεύει να συγκατοικήσει με την Ινές ντε Ραμόν

Ο Μπραντ Πιτ δεν σκοπεύει να συγκατοικήσει με την Ινές ντε Ραμόν

Οι φήμες ότι θα μείνει με τη νέα του σύντροφο, μετά την πώληση του σπιτιού του, δεν ισχύουν

brad-pitt-ines-de-ramon-xr65
Ο Μπραντ Πιτ έχει γίνει αρκετές φορές πρωτοσέλιδο τον τελευταίο καιρό για την ερωτική του ζωή. Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι πούλησε την έπαυλη στην οποία ζούσε με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, αλλά αντίθετα με κάποιες φήμες, δεν σκοπεύει να μετακομίσει με την τωρινή του φίλη, Ινές ντε Ραμόν.

Η σχέση του Πιτ και της ντε Ραμόν έχει γίνει αντικείμενο πολλών εικασιών από τον Νοέμβριο του 2022, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη φήμη ότι βγαίνουν. Αν και κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε τη σχέση εκείνη τη στιγμή, οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού αυξάνονται τους τελευταίους μήνες. Τους έχουν δει να φεύγουν μαζί από εστιατόρια, να κρατιούνται χέρι-χέρι σε εκδηλώσεις, ακόμα και να φιλιούνται στο πάρτι της πρεμιέρας της τελευταίας ταινίας του Πιτ, «Babylon».
Η Ινές ντε Ραμόν είναι μια 29χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων που γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης και διατροφική υγεία στο Institute of Integrative Nutrition. Αυτή τη στιγμή είναι επικεφαλής των πωλήσεων της Anita Ko Jewelry με έδρα το Λος Άντζελες. Πριν βγει με τον Πιτ, ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Πολ Γουέσλι για πέντε χρόνια, αλλά χώρισαν τον Ιανουάριο του 2022.

Παρά τη σχέση τους, ο Πιτ δεν σχεδιάζει να συγκατοικήσει με την ντε Ραμόν. Το TMZ ανέφερε ότι θα μετακομίσει στο Carmel της Καλιφόρνια, αλλά δεν θα αγοράσει κάποιο σπίτι προς το παρόν. Αυτή η είδηση διαψεύδει τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν  ότι το ζευγάρι μπορεί να πάει τη σχέση του στο επόμενο επίπεδο με το να μετακομίσει μαζί.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση RASS: Στις 5,1 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

«Εφιάλτης» ο επαναπατρισμός της σορού της Αλεξάνδρας Λούτση - Πέθανε σε ταξίδι στην Καππαδοκία

Κόμμα Κασιδιάρη: Ποιος είναι ο πρώην δικαστικός που φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός - Η διαδικασία στον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης