Με ακομπλεξάρτιστη διάθεση, όπως πάντα, απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα σχόλιο που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του.
Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovisionμαζί με τη Μαρία Κοζάκου, αναφέρθηκε σε έναν χρήστη, ο οποίος σε σχόλιό του τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή».
«Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη λεκτική «επίθεση» που δέχτηκε. «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί
Η INALAN κατακτά επισήμως την κορυφή, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της Ookla της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Speedtest, ως ο πάροχος με το ταχύτερο σταθερό internet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.