ΗΚρυσταλλίαέγινε μανούλα για πρώτη φορά τα ξημερώματα της Τετάρτης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά από 13 ώρες τοκετού, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Πλατανιά, ένα υγιέστατο αγοράκι.
Η Κρυσταλλία μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» για τα συναισθήματά της και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.
«Έχει γεννηθεί 2.600 γραμμάρια, είναι υγιέστατος και αυτή τη στιγμή θηλάζουμε. Είχαμε 12.5 ώρες τοκετό, έκανα επισκληρίδιο, απλά κατέβαινε λίγο περίεργα ο μικρός. Τελευταία στιγμή φλερτάραμε με την ιδέα καισαρικής, που εγώ δεν ήθελα γιατί ιδανικά ήθελα να το ζήσω καλά. Οπότε το παλέψαμε και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μου» είπε χαρακτηριστικά.
Όπως αποκάλυψε, ο σύζυγός της ήταν μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και ο Δημήτρης Πλατανιάς έκοψε τον ομφάλιο λώρο.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.