Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν 33χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τροχαίο δυστύχημα στην ε.ο. Θηβών – Λιβαδειάς.
Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 6:00’ το πρωί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ΙΧ επιβατικό που κατευθυνόταν προς Θήβα, με οδηγό τον 33χρονο εξετράπη της πορείας του στο 10ο χλμ, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πιθανολογείται ότι κατέβηκε να ελέγξει τη ζημιά και εκείνη τη στιγμή παρασύρθηκε από έτερο όχημα που είχε κατεύθυνση προς Λιβαδειά, με τραγικό αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του!
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς