Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές εικόνες από το νεογέννητο που εντοπίστηκε σε είσοδο πολυκατοικίας

Θεσσαλονίκη: Συγκλονιστικές εικόνες από το νεογέννητο που εντοπίστηκε σε είσοδο πολυκατοικίας

Το βρέφος ήταν μούσκεμα, δείγμα του ότι ήταν νεογέννητο και τα μάτια του κλειστά - «Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος, μόλις γέννησα τα έχασα» είπε η νεαρή μητέρα

moro2
Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά της νεαρής κοπέλας η οποίας εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της, σε πόρτα πολυκατοικίας στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι ενδεικτικές. Το βρέφος ήταν μούσκεμα, δείγμα του ότι ήταν νεογέννητο και τα μάτια του κλειστά. Το ένα του χέρι ήταν λίγο μελανιασμένο.

Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, ενώ ο άνδρας που το πρωτοείδε, φρόντισε να φέρει μία πετσέτα για να το τυλίξουν, καθώς το μωρό έτρεμε.



Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως, όπως και η Αστυνομία και κατάφεραν να συνέφερουν το έμβρυο.

Κλείσιμο


Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε θερμοκοιτίδα, για προληπτικούς λόγους. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η 24χρονη μητέρα του, η οποία υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν έγκυος.

Το κοριτσάκι και η μητέρα του είναι καλά στην υγεία τους.



«Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος - Μόλις γέννησα τα έχασα» είπε η μητέρα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη νεαρή μητέρα γιατί το έκανε, η νεαρή απάντησε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.



«Δεν γνώριζα ότι είμαι έγκυος. Μόλις γέννησα τα έχασα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πανικοβλήθηκα». H 25χρονη κοπέλα, που ζει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της, είναι σε κατάσταση σοκ και φαίνεται σαν να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

Πηγή - Φωτογραφίες: Ant1News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης