Επίθεση με μολότοφ στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή - Δείτε βίντεο

Επίθεση με μολότοφ στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή - Δείτε βίντεο

Περίπου είκοσι κουκουλοφόροι έκαναν καταδρομική επίθεση με μολότοφ στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή - Δύο προσαγωγές - Καταστράφηκαν πέντε παρκαρισμένες μηχανές

katadromiki-0
Μια ομάδα από 15-20 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους πραγματοποιησαν καταδρομική επιθεση με μολότοφ στο κτίριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Επιχειρήσεων των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ, στην Καισαριανή.
Οι άγνωστοι βγήκαν μέσα από την Πανεπιστημιούπολη, πέταξαν τις μολότοφ στο κτίριο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και στη συνέχεια εξαφανιστηκαν, βρίσκοντας «άσυλο» στην Πανεπιστημιούπολη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προέβη σε δύο προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση. Οι δράστες επιτέθηκαν στο κτίριο από τη συμβολή των οδών Υμηττού και Μανωλίδη και εκσφενδόνισαν πολλές βόμβες μολότοφ οι οποίες εξερράγησαν απ' έξω. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από τις φωτιές προκλήθηκαν ζημιές σε πέντε ιδιωτικές μοτοσικλέτες που ήταν παρκαρισμένες έξω από το κτίριο.

Είναι η δεύτερη επίθεση που δέχεται το συγκεκριμένο κτίριο της Αστυνομίας μέσα σε λίγες μέρες.
Οι νεαροί εκτός από τη βροχή από τις μολότοφ που εκτόξευσαν έριξαν και τρικάκια με αναφορές στη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Επίθεση με μολότοφ
Κλείσιμο


"Kαταδρομική" επιχείρηση στα ΜΑΤ (1)


"Καταδρομική" στην βάση των ΜΑΤ


mat001
mat002
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης