Ένας εκπαιδευτικός, περίπου 40 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκτόνησε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη. Ο αυτόχειρας κρεμάστηκε με σχοινί στο σπίτι στο οποίο διέμενε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πρόκειται για εκπαιδευτικό που από πέρσι είχε πάει σε διοικητική θέση όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μετά από παράπονα γονέων και περιστατικά που είχαν συμβεί στο σχολείο που δίδασκε μέχρι τότε.
Ένα από τα περιστατικά μάλιστα είχε απασχολήσει πέρσι και την επικαιρότητα, με πολλούς γονείς να ζητούν άμεσα την απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο, όπως και τελικά έγινε.
Η εξέταση της σορού του αυτόχειρα θα γίνει σήμερα από τον ιατροδικαστή οπότε και αναμένεται να πέσει περισσότερο φως στις συνθήκες της αυτοκτονίας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.