Ζάκυνθος: Συνελήφθη 55χρονος δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων
Ο 55χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε απασχολήσει ξανά κατά το παρελθόν την αστυνομία Ζακύνθου για ανάλογες υποθέσεις, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών
Ένας 55χρονος δάσκαλος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ζακύνθου και κρατείται στο Α.Τ. Ζακύνθου, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία μετά από καταγγελία γονέων για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ημεδαπός κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά εντός και εκτός σχολείου, τα οποία διαμαρτυρήθηκαν στους γονείς τους και εκείνοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου.
Ο 55χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε απασχολήσει ξανά κατά το παρελθόν την αστυνομία Ζακύνθου για ανάλογες υποθέσεις, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών