Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του ένας άνδρας στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, και έπεσε στο… κενό.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος είναι σοβαρά τραυματισμένος ενώ χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς