Χανιά: Ομιλία Πολάκη υπό το άκουσμα του... «Μακεδονία ξακουστή»

Χανιά: Ομιλία Πολάκη υπό το άκουσμα του... «Μακεδονία ξακουστή»

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που μιλά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και περνά το όχημα με το μεγάφωνο

Χανιά: Ομιλία Πολάκη υπό το άκουσμα του... «Μακεδονία ξακουστή»
Το «παρών» στα εγκαίνια των δυο τοπικών μονάδων Υγείας στην πόλη των Χανίων έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης
. Κατά την ομιλία του, από το βάθος ακούγεται το «Μακεδονία ξακουστή», το γνωστό πατριωτικό τραγούδι, καθώς ένα αυτοκίνητο που περιοδεύει την κρητική πόλη, τυχαίνει να περνά εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Κλείσιμο
Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο πατριωτικό τραγούδι για τη Μακεδονία -που ακούγεται σε εορτές και εθνικές επετείους και καθιερώθηκε ως ύμνος της Μακεδονίας- ακουγόταν για κάτι περισσότερο από ένα λεπτό, την ώρα που μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων των δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας, στο χώρο του (πρώην) Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, στα Χανιά, παρουσία και του υπουργού Ανδρέα Ξανθού.

Το συμβάν προκάλεσε σχόλια, γέλια, αλλά και αμηχανία…

Σημειώνεται, πάντως, ότι το συγκεκριμένο όχημα «περιοδεύει» εντός και εκτός πόλης τις τελευταίες ημέρες, «παίζοντας» από το μεγάφωνό του το ίδιο εμβατήριο…

Ακολουθεί το βίντεο, με το ευτράπελο κατά την ομιλία του κ. Πολάκη να ξεκινά από το 1:40 και να ακούγεται για περίπου ένα λεπτό...



Επεισοδιακά τα εγκαίνια στις δύο μονάδες

Επεισοδιακά ήταν τα εγκαίνια των δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον χώρο του (πρώην) Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, παρουσία, μεταξύ άλλων, του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του αναπληρωτή γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, Σταμάτη Βαρδαρού, αλλά και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και πρώην δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Μετά τις αρχικές ομιλίες και τους χαιρετισμούς, κατά σειρά, από τον κ. Πολάκη, τον κ. Ξανθό, τον κ. Βαρδαρό, τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη και τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα (θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από τα εγκαίνια), ο λόγος δόθηκε -για ν’ απευθύνει χαιρετισμό- και στον κ. Σκουλάκη, επί δημαρχίας του οποίου έγινε η κατεδάφιση του παλιού Νοσοκομείου, ο σχεδιασμός και η έναρξη του εργασιών για την κατασκευή Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου.

Ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε στην πορεία των εργασιών, έκανε αρκετές προσωπικές αναφορές (ακόμα και στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χανίων), άσκησε κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά και στο Υπουργείο Υγείας για τον ίδιο λόγο και ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στους κυρίους Ξανθό και Πολάκη, λέγοντας: «Κι έχετε κατά νου ότι εγώ δεν είμαι απέναντι, είμαι στο ίδιο μετερίζι. Έχει σημασία αυτό…».

Δείτε βίντεο με τις ομιλίες...



Πηγή: hania.news

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης