Οι έμποροι των Ιωαννίνων για το «χριστουγεννιάτικο δέντρο» της πόλης τους: Μοιάζει με... σκαλωσιά!

Οι έμποροι των Ιωαννίνων για το «χριστουγεννιάτικο δέντρο» της πόλης τους: Μοιάζει με... σκαλωσιά!

«Δεν είναι αντιαισθητικό, αλλά δεν είναι και χριστουγεννιάτικο δέντρο» λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Αλέξανδρος Καζάζης

Οι έμποροι των Ιωαννίνων για το «χριστουγεννιάτικο δέντρο» της πόλης τους: Μοιάζει με... σκαλωσιά!
Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το «χριστουγεννιάτικο δέντρο» που τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, από τους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο. Η φωτογραφία του έργου τέχνης έγινε viral στα social media και πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη.

«Δεν είναι αντιαισθητικό, αλλά δεν είναι και χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι ένας πύργος, μοιάζει σαν σκαλωσιά. Δεν είναι άσχημο, αλλά δεν έχει να κάνει με τα Χριστούγεννα και αυτό είναι πασιφανές» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Αλέξανδρος Καζάζης, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

Όπως εξήγησε ο κ. Καζάζης, το βασικό πρόβλημα δεν είναι το δέντρο, που δεν θυμίζει Χριστούγεννα, αλλά ο φτωχός στολισμός.

Κλείσιμο
«Δεν φταίει το έργο για το κακό κλίμα που υπάρχει. Οι δημοτικές αρχές υποβαθμίζουν κάθε διαδικασία που έχει να κάνει με την πόλη και προσπαθούν να τη βγάλουν φθηνά ή δεν κάνουν τίποτα. Ο δήμος βάζει δυο σειρές φώτα που έχει επί 20 χρόνια και αυτός είναι όλος ο στολισμός. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι φύλλα και ο κόσμος κάνει "τσουλήθρα". Γλιστράει και σκοτώνεται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καζάζης.

Λίγο ο φτωχός στολισμός που δεν βοηθάει στην αναπτέρωση της ψυχολογίας του κόσμου, ακόμη περισσότερο η οικονομική κρίση, κάνουν τους εμπόρους των Ιωαννίνων να μην είναι και τόσο αισιόδοξοι για την κίνηση που θα έχουν στα καταστήματά τους τις ημέρες των εορτών...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης