Την Τετάρτη αρχίζουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου
Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με τον νόμο 4446/2016.
Σε αυτό το διάστημα δίνεται από τον νόμο η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου για το ωράριο λειτουργίας τη συγκεκριμένη Κυριακή, στα καταστήματα της Αθήνας, είναι από τις 11:00 έως τις 18:00.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, «εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους