Κέρκυρα: Τρεις αλλοδαποί έκαναν παραγωγή υδροπονικού χασίς

Κέρκυρα: Τρεις αλλοδαποί έκαναν παραγωγή υδροπονικού χασίς

Οι δραστηριότητες του 26χρονου Ιταλού, της 28χρονης Βρετανίδας και του 29χρονου Πακιστανού έφτασαν στα αυτιά των αντρών της Δίωξης Ναρκωτικών

Κέρκυρα: Τρεις αλλοδαποί έκαναν παραγωγή υδροπονικού χασίς
Τρεις αλλοδαποί διαφορετικών εθνικοτήτων, δυο άντρες και μια γυναίκα, είχαν εγκατασταθεί στην Κέρκυρα και είχαν στήσει εργαστήριο για την  παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας, την οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση. 

Οι δραστηριότητες του 26χρονου Ιταλού, της 28χρονης Βρετανίδας και του 29χρονου Πακιστανού έφτασαν στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ανακάλυψαν το εργαστήριο με τον ειδικός εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια, που αποτελούνταν από φίλτρο αέρα, τουρμπίνα, μετασχηματιστές και λαμπτήρες.

Εκεί καλλιεργούνταν επτά δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 59 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, που κατέσχεσαν και συνολικά 1.735 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις χασίς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών.

.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης