Απαράδεκτο: Στοχοποιούν με αφίσες «αυτός είναι ο φασίστας» καθηγητή του Παντείου
Γέμισαν με αφίσες οι δρόμοι της Αθήνας - Ο Άγγελος Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές - εκτός Παντείου - που έκαναν αφισοκόλληση στους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει
«Αυτός είναι ο φασίστας» είναι το σύνθημα που αναγράφεται στην αφίσα που φέρει τη φωτογραφία του καθηγητή του Παντείου, Άγγελου Συρίγου και που έχει τοιχοκολληθεί εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος, στις γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.
Η αφίσα συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή.
Κλείσιμο
Για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών» μιλά η Σύγκλητος με ανακοίνωσή της.
Ο κ. Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές - εκτός Παντείου - που έκαναν αφισοκόλληση στους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει. Ο ένας φοιτητής έχει καταδικαστεί για την υπόθεση, ενώ στις 9 Οκτωβρίου αναμένεται η δίκη του δευτέρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», καθηγητές του ιδρύματος κάνουν προσπάθεια για την υπογραφή κειμένου απ' όλους τους καθηγητές του Παντείου.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους