Έβγαλε δύο κιλά χασίς από δύο φυτείες στην Εύβοια

Έβγαλε δύο κιλά χασίς από δύο φυτείες στην Εύβοια

Ο 55χρονος καλλιεργούσε στα δύο σημεία συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,20 ως 2,90 μέτρων

Έβγαλε δύο κιλά χασίς από δύο φυτείες στην Εύβοια
Ένα μέρος της πλούσιας παραγωγής που είχε τρυγήσει από δυο χασισοφυτείες μικρής έκτασης τις οποίες καλλιεργούσε σε δύο διαφορετικές αγροτικές τοποθεσίες στην περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια, είχε πάνω του ένας 55χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Στην κατοχή του όταν υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα βρέθηκαν 612 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 19 ναρκωτικά δισκία, 2.075 ευρώ και ένα κινητό, αλλά όταν προχώρησε η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος καλλιεργούσε στα δύο σημεία συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,20 ως 2,90 μέτρων. Μάλιστα, στο σπίτι του έκρυβε άλλο ένα και 196 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 60 λαθραία πακέτα τσιγάρων, που του στοίχισαν την επιπλέον δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, πέρα από αυτές της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών.

-Η εξερεύνηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας σε μια θαμνώδη έκταση σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας, είχε ως αποτέλεσμα την επ' αυτοφώρω σύλληψη ενός 59χρονου Έλληνα που καλλιεργούσε μια φυτεία από 40 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 ως 3,50 μέτρων! Στο αυτοκίνητο του δράστη, κατασχέθηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βέροιας του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

-Μέσα σε ένα δάσος, σε άλλη περιοχή της Ημαθίας, καλλιεργούσε μια μίνι χασισοφυτεία από επτά δενδρύλλια κάνναβης ένας 36χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, κατασχέθηκαν 277,65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας ηλεκτρικός κόφτης, που χρησιμοποιούσε για τον θρυμματισμό της. 

Κλείσιμο
-Ένα κουτί που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 101 γραμμαρίων κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 47χρονου Έλληνα στο Καναλλάκι της Πρέβεζας. Ο 47χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης