Έπιασαν τους ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στον Βόλο

Έπιασαν τους ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στον Βόλο

Οι δύο 22χρονοι κακοποιοί και ο 30χρονος συνεργός τους πήγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο σπίτι της 85χρονης και άνοιξαν την πόρτα με το πασπαρτού, την ώρα που εκείνη κοιμόταν

Έπιασαν τους ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στον Βόλο
Στη θέση της πήγε η καρδιά μιας ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε αντιμέτωπη με βίαιους ληστές οι οποίοι είχαν τρυπώσει στο σπίτι της στο Βόλο χρησιμοποιώντας αντικλείδι, καθώς οι τρεις νεαροί Έλληνες συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες από αστυνομικούς της  Ασφάλειας.

Οι δύο 22χρονοι κακοποιοί και ο 30χρονος συνεργός τους πήγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο σπίτι της 85χρονης και άνοιξαν την πόρτα με το πασπαρτού, την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Την ξύπνησαν απότομα χαστουκίζοντάς την άγρια και την εξανάγκασαν απειλώντας ότι θα την σκοτώσουν να τους δώσει όσα χρήματα είχε.

Η άτυχη ηλικιωμένη αναγκάστηκε να τους παραδώσει ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο φύλαγε τις οικονομίες της ύψους 1.100 ευρώ και οι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε λίγη ώρα αργότερα και οι δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν τη ληστεία.

Στην κατοχή τους και στα σπίτια τους βρέθηκαν το πασπαρτού και μέρος του κλεμμένου ποσού, το οποίο αποδόθηκε στην 85χρονη, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο και τρία κινητά, μαζί με 20,74 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στο σπίτι του ο 22χρονος.
Κλείσιμο

Οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν εισβάλει και σε άλλα σπίτια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης