Εισαγγελική παρέμβαση για τις φήμες περί μεγάλου σεισμού (9,5 Ρίχτερ) στην Κρήτη
Την προκαταρκτική εξέταση θα αναλάβει να διενεργήσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα του διαχειριστή της ιστοσελίδας που δημοσίευσε το συγκεκριμένο θέμα ενώ θα κληθεί να καταθέσει και ο κ. Ευθύμιος Λέκκας
Την προκαταρκτική εξέταση θα αναλάβει να διενεργήσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα του διαχειριστή της ιστοσελίδας που δημοσίευσε το συγκεκριμένο θέμα ενώ θα κληθεί να καταθέσει και ο κ. Ευθύμιος Λέκκας.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για κακόγουστο hoax που ανάγκασε τον πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας Ευθύμη Λέκκα να το διαψεύσει καθώς εμπλέκεται το όνομα του σε δήθεν μελέτη του σε συνεργασία με Λιθουανό σεισμολόγο, ονόματι James Roguard.
Μάλιστα, ο κ. Λέκκας έκανε λόγο για ποινικά κολάσιμη πράξη και για άθλιο δημοσίευμα εναντίον του κοινωνικού συνόλου, το οποίο παράλληλα παραβιάζει την επιστημονική του οντότητα και διαδρομή.
Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εκδηλωθεί σεισμός μεγέθους 9 Ρίχτερ στον Ελλαδικό χώρο, καθώς οι τεκτονικές πλάκες στην Ελλάδα δεν δίνουν τέτοια μεγέθη.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco