Φυγόποινος επί 11 χρόνια συνελήφθη στο Αγρίνιο

Φυγόποινος επί 11 χρόνια συνελήφθη στο Αγρίνιο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που τον βρήκαν τυχαία στο Αγρίνιο τα ξημερώματα της Τετάρτης και του έκαναν έλεγχο, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ήταν φυγόποινος

Βόλος: Μεθυσμένος, χτύπησε τη μητέρα του και προσπάθησε να κάψει το σπίτι
Δεν ήταν και ιδιαίτερα μεγάλη η ποινή που είχε επιβληθεί το 2006 από το τότε Πλημμελειοδικείο Αστακού σε έναν 58χρονο (σήμερα) Έλληνα για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και μπορούσε να την εξαγοράσει χωρίς να... «ξηλωθεί» πολύ. Ωστόσο, το απέφευγε συστηματικά επί... 11 (!) ολόκληρα χρόνια!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που τον βρήκαν τυχαία στο Αγρίνιο τα ξημερώματα της Τετάρτης και του έκαναν έλεγχο, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ήταν φυγόποινος για τόσο μεγάλο διάστημα και τον συνέλαβαν. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή να πληρώσει για την ποινή φυλάκισης τριών μηνών μαζί με τους... τόκους, ή να οδηγηθεί στη φυλακή για να την εκτίσει!

*** Η 63χρονη Γερμανίδα που υποβλήθηκε σε δειγματοληπτικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Πάτρα, ήταν και... χασισοκαλλιεργητής αλλά και φυγόποινη! Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για καλλιέργεια, συγκομιδή και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών πατρών, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό της σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** «Νταής» που ξεσπούσε σε συγγενικά του πρόσωπα ήταν ένας 48χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, μετά από έλεγχο που του έγινε από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για ενδοοικογενειακή βία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης