Από αύριο, Πέμπτη, ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας που επιτρέπει στους μαθητές να υποβάλουν την οριστική δήλωση του μηχανογραφικού δελτίου τους για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.Το κείμενο των οδηγιών που δημοσιεύθηκε στη συγκεκριμένη σελίδα του υπουργείου, όμως, ήταν αρχικά γεμάτο ορθογραφικά λάθη.
Η σελίδα «κατέβηκε» για λόγους... συντήρησης ενόψει της έναρξης των αιτήσεων, όπως επισημαίνεται στο esos.gr , που πρόλαβε και έσωσε τη σελίδα με τα λάθη πριν κατέβει και την έδωσε στη δημοσιότητα.
Παραμένει άγνωστο ποιος ήταν ο συντάκτης του εν λόγω κειμένου.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.