Πάτρα: 37χρονος αλλοδαπός έκλεβε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ

Πάτρα: 37χρονος αλλοδαπός έκλεβε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ

Οι υπάλληλοι του καταστήματος κάλεσαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον ύποπτο, έψαξαν την τσάντα και βρήκαν μέσα διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 73 ευρώ

Πάτρα: 37χρονος αλλοδαπός έκλεβε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ
Πιο… φουσκωμένη από όταν μπήκε ήταν η ιδιωτική τσάντα που κρατούσε ένας 37χρονος Αλβανός, όταν πήγε να φύγει από μια υπεραγορά τροφίμων στην παραλία Πατρών χωρίς να περάσει από το ταμείο, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες!

Οι υπάλληλοι του καταστήματος κάλεσαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον ύποπτο, έψαξαν την τσάντα και βρήκαν μέσα διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 73 ευρώ. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει κάνει και άλλες παρόμοιες κλοπές, ενώ τα προϊόντα αποδόθηκαν στο κατάστημα.

*** Σχεδόν ένα χρόνο μετά εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει στις 8 Ιουλίου του 2016 σε ένα σπίτι στην Καβάλα, με λεία τρεις χρυσές λίρες και διάφορα χρυσαφικά. Δράστης ήταν ένας 42χρονος Έλληνας που έχει συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές. Η δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του οι αστυνομικοί της Ασφάλειας υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Κλείσιμο
*** Την πόρτα της αγροτικής αποθήκης ενός 54χρονου στην Τέμενη Αιγιαλείας παραβίασαν τρεις Έλληνες ηλικίας 23, 18 και 35 χρόνων και άρπαξαν ένα ραδιόφωνο και διάφορα οικιακά σκεύη. Όμως, οι αστυνομικοί των τμημάτων Αιγίου και Ακράτας εντόπισαν το όχημα με το οποίο διέφυγαν και τους συνέλαβαν. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον 54χρονο και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ το όχημά τους κατασχέθηκε.

*** Άνω- κάτω έκαναν τη μονοκατοικία ενός 56χρονου που απουσίαζε στο Αγρίνιο δυο Έλληνες ηλικίας 39 και 22 χρόνων, αναζητώντας χρήματα ή τιμαλφή. Ο θόρυβος που έκαναν κινητοποίησε τους γείτονες που κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οι δράστες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω. Η Ασφάλεια ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης