Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη Λακωνία - Έγινε αισθητός και στην Αθήνα
Το επίκεντρο εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Νεαπόλεως - Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς
Σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στο νομό Λακωνίας στην Πελοπόννησο, η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην Αθήνα.
Το επίκεντρο εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Νεάπολης Βοιών Λακωνίας, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Ο σεισμός έγινε στις 02:42, και είχε εστιακό βάθος 59 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς.
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.