Μενίδι: Επέστρεψαν στο σχολείο οι συμμαθητές του Μάριου
Κάποιοι φορτισμένοι συναισθηματικά άναψαν ένα καντηλάκι στη μνήμη του άτυχου μαθητή - Συνάντηση γονέων το απόγευμα στο σχολείο
Μαρία Κατσή
Με συναισθήματα οργής και θλίψης συνόδευσαν σήμερα τα πρωί οι γονείς των μαθητών του 6ο Δημοτικού σχολείου στο Μενίδι τα παιδιά τους.
Όλοι τους προσδοκούν να επιστρέψει η ζωή τους σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου Μάριου και ζητούν από το κράτος να μεριμνήσει προκειμένου να αποφευχθούν άλλα τέτοια παρόμοια περιστατικά.
Σήμερα οι μαθητές μπήκαν και πάλι στις αίθουσες, ενώ το απόγευμα έχουν προσκληθεί οι γονείς στο χώρο του σχολείου προκειμένου να συζητήσουν παρουσία ψυχολόγων τα τελευταία γεγονότα.
Κάποιοι φανερά φορτισμένοι συναισθηματικά άναψαν ένα καντηλάκι στη μνήμη του άτυχου μαθητή που έσβησε έτσι άδικα μέσα στο χώρο του σχολείου.
Κλείσιμο
Την ίδια ώρα οι γονείς, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες τους, προκειμένου όπως λένε να δοθεί ένα τέλος στην εγκληματικότητα που έχει χτυπήσει... κόκκινο στην περιοχή.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.