Σοκάρει το έγκλημα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Σιντικής, στις Σέρρες.
Δύο αδέρφια ηλικίας 80 και 85 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να καταλήξει νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών.
Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά μεταξύ των δύο αδερφών το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 80χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον αδερφό του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στον θώρακα. Αμέσως ειδοποιήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ όσο, και Αστυνομία και ο 85χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σιδηρόκαστρο αλλά ήταν πλέον αργά καθώς o ηλικιωμένος είχε ήδη καταλήξει.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για να γίνει νεκροψία - νεκροτομή. Ο 80χρονος αδερφός του συνελήφθη από τις Αρχές και θα οδηγηθεί αρμοδίως. Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στη μικρή κοινωνία του Αχλαδοχωρίου, οι κάτοικοι του οποίου αδυνατούν να καταλάβουν πώς δύο αδέρφια έφτασαν στο φονικό.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς