Αιτωλοακαρνανία: Ξυλοκόπησε επιχειρηματία μπροστά στην οικογένειά του

Αιτωλοακαρνανία: Ξυλοκόπησε επιχειρηματία μπροστά στην οικογένειά του

Ως δράστης του περιστατικού αναζητείται ένας πωλητής εταιρείας μπαχαρικών με έδρα την Πάτρα, ο οποίος επισκέφθηκε το θύμα στην επιχείρηση κουλουροποιίας που διατηρεί 

Αιτωλοακαρνανία: Ξυλοκόπησε επιχειρηματία μπροστά στην οικογένειά του
Οι οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία για ένα αιματηρό επεισόδιο που έγινε στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, με θύμα έναν επιχειρηματία της περιοχής που ξυλοκοπήθηκε αλύπητα από έναν συνεργάτη του από την Πάτρα, μπροστά στα μάτια της συζύγου και των ανήλικων παιδιών του.

Ως δράστης του περιστατικού αναζητείται ένας πωλητής εταιρείας μπαχαρικών με έδρα την Πάτρα, ο οποίος επισκέφθηκε το θύμα στην επιχείρηση κουλουροποιίας που διατηρεί στο Καινούργιο. Οι δυο τους καβγάδισαν έντονα και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια, ενώ μάταια η οικογένεια του επιχειρηματία προσπαθούσε να τους χωρίσει.

Ο πωλητής φέρεται να χτύπησε ιδιαίτερα άγρια τον άτυχο άνδρα και να τον τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο. Όμως, πρόλαβε να διαφύγει πριν φτάσουν οι αστυνομικοί που ειδοποίησε η σύζυγός του. Ο επιχειρηματίας υπέβαλε μήνυση εναντίον του δράστη στο αστυνομικό τμήμα Αγρινίου, το οποίο διενεργεί αναζητήσεις για να τον εντοπίσει καθώς τα στοιχεία του είναι γνωστά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης