Ο θείος της άτυχης 14χρονης καταγγέλλει: Ο πατέρας του 18χρονου επιχείρησε να εμφανιστεί ως ο οδηγός

Ο θείος της άτυχης 14χρονης καταγγέλλει: Ο πατέρας του 18χρονου επιχείρησε να εμφανιστεί ως ο οδηγός

«Το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σκότωσε την ανιψιά μου» - Οι αναρτήσεις του 18χρονου στο Facebook

Ο θείος της άτυχης 14χρονης καταγγέλλει: Ο πατέρας του 18χρονου επιχείρησε να εμφανιστεί ως ο οδηγός
Αναρτήσεις στο προφίλ του στο Facebook στις οποίες έγραφε «κυκλοφορώ και οπλοφορώ» ως λεζάντα σε φωτογραφίες με το αυτοκίνητό του έκανε σύμφωνα με τον θείο της άτυχης 14χρονης Κατερίνας που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ο 18χρονος οδηγός που βρισκόταν στο τιμόνι το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής.

«Κοιτάξτε, ο συγκεκριμένος, είναι ένας γνωστός τύπος της μαγκιάς, ο οποίος έκανε αναρτήσεις σε ανύποπτο χρόνο στο Facebook, το αυτοκίνητο του και έβαζε λεζάντες του τύπου "κυκλοφορώ κι οπλοφορώ", ο τρόπος της οδήγησης του ήταν επιθετικός έτρεχε μέσα στην πόλη σε μια περιοχή που δεν μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα πάνω από 30χλμ και κάνοντας διάφορες εξυπνάδες, σπιναρίσματα και κόντρες. Το θέμα είναι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε την ανιψιά μου, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη και την πάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Θανάσης θείος της άτυχης κοπέλας. 

Ο θείος της 14χρονης Κατερίνας, ο οποίος είναι γνωστός οφθαλμίατρος στην Αλεξάνδρεια, εξιστορεί στο protothema.gr πώς η ανιψιά του έχασε την ζωή της σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι της ενώ βάδιζε στο πεζοδρόμιο. 
Κλείσιμο

«Το παιδί είχε πατήσει το κουμπάκι, έτσι όπως έκανε πάντα, ήταν και μονόδρομος, πέρασε την διάβαση, αυτός προφανώς είχε ξεκινήσει με μεγάλη ταχύτητα από τα προηγούμενα φανάρια, δεν είδε αυτοκίνητο αλλά μόνο το κόκκινο φανάρι, και δεν ξέρω πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, γιατί είχε ένα φρενάρισμα 30-40 μέτρα και αντί να πάει ευθεία έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο προχώρησε και σκότωσε το παιδί μας πάνω στο πεζοδρόμιο» λέει ο κ. Θανάσης.

Ο 18χρονος οδηγός








Ο ίδιος καταγγέλλει τον 18χρονο οδηγό αλλά και τον πατέρα του ότι αντί να κοιτάξουν το παιδί και να το πάνε αμέσως στο νοσοκομείο, εκείνοι κοίταξαν να φανεί ότι στη θέση του οδηγού ήταν ο πατέρας και όχι ο γιος, γιατί ο 18χρονος δεν είχε βγάλει δίπλωμα. 

«Αυτός, διέφυγε, προσπάθησε καταρχάς να διαφύγει με το αυτοκίνητο αλλά δεν μπορούσε γιατί ήταν ακινητοποιημένο, έτσι αποφάσισε να φύγει ο ίδιος, αφήνοντας το παιδί να ψυχορραγεί… έπρεπε το παιδί να το πάρει, μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους που έτρεξαν… ευτυχώς που υπήρξαν μάρτυρες γιατί εκείνοι τον σταμάτησαν για να μην φύγει. Κυνήγησαν και τον έπιασαν, η περίπτερου έβριζε τον πατέρα του που ήρθε στο σημείο και παρίστανε τον οδηγό του αυτοκινήτου. Αφού πανικοβλήθηκε και έφυγε, πως είχε την ψυχραιμία να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του και να οργανώσει το σκηνικό για να παριστάνει ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, γιατί ο ίδιος δεν είχε δίπλωμα. Καμία σημασία για το παιδί που ψυχορραγούσε όπου η άμεση επέμβαση θα μπορούσε να είχε σώσει το παιδί, αυτή είναι η υγιής αντιμετώπιση ενώ αυτός δεν έδωσε καμία σημασία, ένα συγγνώμη, ένα κεράκι» ανέφερε.

Ο νεαρός, πάντως, αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται η δίκη για την υπόθεση.

Δείτε βίντεο: Ο θείος της άτυχης 14χρονης καταγγέλλει: Ο πατέρας του 18χρονου επιχείρησε να εμφανιστεί ως ο οδηγός



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης