Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που έκλεβαν ρεύμα στην Κέρκυρα
Στα σπίτια ενός 40χρονου, ενός 19χρονου και ενός 20χρονου βρέθηκαν παρεμβάσεις στους μετρητές ή κλοπή ρεύματος με αυτοσχέδιες κατασκευές με καλώδια που είχαν απλώσει σε στύλους της Δ.Ε.Η.
Μια ολόκληρη περιοχή στην Κέρκυρα δεν πλήρωνε δεκάρα στην Δ.Ε.Η. για την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος! Τουλάχιστον τέσσερις πολίτες συνελήφθησαν επειδή έκλεβαν ρεύμα και μάλιστα ο ένας από αυτούς κατηγορείται και για την κατοχή ενός... τόξου με βέλη!
Οι έρευνες στην περιοχή όπου παρατηρούνταν τα κρούσματα έγιναν με την συμμετοχή αστυνομικών της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε., μετά από αίτημα του συνεργείου του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που θα έκανε τους ελέγχους. Έτσι, στα σπίτια ενός 40χρονου, ενός 19χρονου και ενός 20χρονου βρέθηκαν παρεμβάσεις στους μετρητές ή κλοπή ρεύματος με αυτοσχέδιες κατασκευές με καλώδια που είχαν απλώσει σε στύλους της Δ.Ε.Η.!
Ανάλογη κλοπή καταγράφηκε και στην κατοικία ενός 38χρονου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα τόξο σκοπευτηρίου με 11 βέλη, τα οποία κατασχέθηκαν καθώς δεν έχει σκοπευτική ιδιότητα. Αυτό του στοίχισε και την πρόσθετη κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που άσκησε σε όλους δίωξη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.