Την αυτόφωρη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζητά ο Γιάννης Λαγός, με μήνυση που κατέθεσε σήμερα εις βάρος της παρουσιάστριας.
Ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε σήμερα μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου κατά της κυρίας Στεφανίδου, για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.
. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και τον κατηγόρησε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περιπολικά εστάλησαν τόσο στο κανάλι «Ε» όσο και στην κατοικία της παρουσιάστριας.
ΠΑΣΟΚ: «Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν»
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, όσοι ακολούθησαν πρόσφατα ίδιες τακτικές, όπως ο Καμμένος, να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη».
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.