Η Κρήτη φόρεσε τα λευκά: Προβλήματα, κλειστοί δρόμοι και μπλακ-άουτ
Από τις 6 το πρωί εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια
UPD:
Ενα λευκό πέπλο κάλυψε τις τελευταίες ώρες τα ορεινά και ημιορεινά, της Κρήτης, αποκαλύπτοντας τις υπέροχες εικόνες της φύσης.
Την ίδια ώρα στο ορεινό οδικό δίκτυο, επικεντρώνονται τα προβλήματα από την κακοκαιρίαπου πλήττει την περιοχή των Χανίων.
Κλειστοί λόγω του χιονιά είναι οι οδικοί άξονες προς Ομαλό, Σφακιά, Κάνδανο και στο Ανατολικό Σέλινο ενώ χιόνια υπάρχουν στο Θέρισο, την Μαλάξα, Κεραμειά και σε σημεία με υψομετρο πάνω από 450 μέτρα.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη από τις 6 το πρωί εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια. Προβλήματα αναφέρθηκαν και στην ηλεκτροδότηση κυρίως σε ορεινές περιοχές,ενώ στην Εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου έπεσε δέντρο προκαλώντας υλικές ζημιές σε διερχόμενο όχημα.
Οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»