Ιωάννινα: Συνελήφθη δημόσιος υπάλληλος που «ξάφριζε» την υπηρεσία του

Ιωάννινα: Συνελήφθη δημόσιος υπάλληλος που «ξάφριζε» την υπηρεσία του

Ο 64χρονος είχε καταδικαστεί γι' αυτό, ωστόσο εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στα Ιωάννινα ώσπου οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες

Ιωάννινα: Συνελήφθη δημόσιος υπάλληλος που «ξάφριζε» την υπηρεσία του
Ξάφριζε επανειλημμένα την υπηρεσία του ένας 64χρονος δημόσιος υπάλληλος και είχε καταδικαστεί γι' αυτό, ωστόσο εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στα Ιωάννινα ώσπου οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του 64χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά ετών. Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που έδωσε εντολή να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση και οδηγήθηκε στις φυλακές Σταυρακίου.

*** Στην Κατερίνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 43χρονος Ουκρανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της πατρίδας του για απάτες που έγιναν στην Ουκρανία το 2005 και το 2008! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κατερίνης έδωσε εντολή να κρατηθεί και να δρομολογηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στη χώρα που τον αναζητά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης