«Βλέπουν» Πόλα Ρούπα στη ληστεία της Μαλεσίνας με λεία 180.000 ευρώ

«Βλέπουν» Πόλα Ρούπα στη ληστεία της Μαλεσίνας με λεία 180.000 ευρώ

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει μεταβεί στην περιοχή - Βρέθηκε στη Θήβα το αυτοκίνητο της διαφυγής

«Βλέπουν» Πόλα Ρούπα στη ληστεία της Μαλεσίνας με λεία 180.000 ευρώ
Tην Πόλα Ρούπα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τη ληστεία που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη Μαλεσίνα. Στην τράπεζα εισέβαλαν δύο γυναίκες και η λεία τους είναι περίπου 180.000 ευρώ, ενώ εικάζεται ότι υπήρχε άνδρας συνεργός που βοήθησε στη διαφυγή τους. Ήδη, από την πρώτη ανάλυση του υλικού που καταγράφηκε από τις κάμερες της τράπεζας η αστυνομία εικάζει ότι η μία από τις δύο «λησταρχίνες» μπορεί να είναι η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, που έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Ήδη, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έχει μεταβεί στη Μαλεσίνα, αφού τα στοιχεία που έχουν προκύψει έως τώρα δείχνουν ότι είναι πιθανό οι δράστιδες να μην ανήκουν στο «κοινό ποινικό δίκαιο». Οι γυναίκες μπήκαν ένοπλες και μεταμφιεσμένες στην τράπεζα, ενώ η μία κόλλησε το όπλο που κρατούσε στο κεφάλι του διευθυντή της τράπεζας. Αφού άρπαξαν τα χρήματα διέφυγαν με ένα λευκό Toyota Starlet, το οποίο βρέθηκε αρκετή ώρα αργότερα στην περιοχή της Θήβας. Οι λησταρχίνες είχαν φροντίσει επιμελώς να εξαφανίσουν αποτυπώματα από το αυτοκίνητο, καθαρίζοντάς το με οξύ. Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με το υλικό από την κάμερα της τράπεζας, αλλά και το γεγονός ότι κατά την αστυνομία η Ρούπα γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη περιοχή οδηγούν βασίμως στην υποψία ότι μπορεί να ενορχήστρωσε και να έκανε εκείνη τη ληστεία.

Υπενθυμίζεται, ότι η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα καταφέρνει να διαφεύγει, έχοντας μαζί της, όπως εκτιμά η αστυνομία το μικρό γιο της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης