Η Αυγή «τη λέει» τώρα στη Στεφανίδη: Να... διαβάζεις Κατερίνα

Η Αυγή «τη λέει» τώρα στη Στεφανίδη: Να... διαβάζεις Κατερίνα

Συνεχίζει την κόντρα με τους Ολυμπιονίκες η εφημερίδα μετά το ηχηρό μήνυμα της χρυσής επικοντίστριας κατά της «αριστερής κριτικής»

Η Αυγή «τη λέει» τώρα στη Στεφανίδη: Να... διαβάζεις Κατερίνα
Συνεχίζει την κόντρα με τους Ολυμπιονίκες που ξεκίνησε με την επίθεση στον Πύρρο Δήμα
η εφημερίδα Αυγή.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του δημοσιογράφου, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο άρθρο για τον χρυσό Ολυμπιονίκη στην Άρση Βαρών, μπαίνει η Κατερίνα Στεφανίδη.

Κλείσιμο
Αφορμή της νέας του «νουθεσίας» ήταν το ηχηρό μήνυμα της χρυσής επικοντίστριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προς την «αριστερή κριτική»
ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» για όσα έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος της Αυγής για τον Πύρρο Δήμα ότι «τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;».

«Να διαβάζεις Κατερίνα» γράφει ο δημοσιογράφος της Αυγής κατηγορώντας την χρυσή Ολυμπιονίκη ότι δεν διάβασε καλά τι συνέβη και έγινε θύμα εκμετάλλευσης. «Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε ποσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου» καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης