Αυτό είναι το ταχύπλοο που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα

Αυτό είναι το ταχύπλοο που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα

Εμφανή τα σημάδια στην πλώρη του από την πρόσκρουση στο τουριστικό σκάφος - Δείτε τα συντρίμμια από τη λάντζα που κυριολεκτικά διαλύθηκε από τη σύγκρουση με το ταχύπλοο

Αυτό είναι το ταχύπλοο που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα
Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από τη φονική σύγκρουση ταχύπλοου με μικρό τουριστικό σκάφος στην Αίγινα.

Ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα κοριτσάκι 5 ετών, ο 44χρονος πατέρας του, ο χειριστής της λάντζας και άλλος ένας που εντοπίστηκε από βατραχάνθρωπους σε βάθος 20 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή στο στενό της Μονής.

Φωτογραφίες που ανήρτησε ο δημοσιογράφος του Βήμα Fm, Γιώργος Κακούσης στο Twitter δείχνουν το ταχύπλοο που σκόρπισε τον θάνατο όταν εμβόλισε τη λάντζα με τους 21 συνολικά παραθεριστές. Τα σημάδια από τη σύγκρουση είναι εμφανή στην πλώρη του σκάφους το οποίο κατά τα λοιπά δεν φαίνεται να έχει υποστεί άλλες ζημιές, σε αντίθεση με το τουριστικό σκάφος που κόπηκε στα δύο.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr φαίνονται μερικά από τα συντρίμμια του τουριστικού σκάφους που μπόρεσαν να μαζέψουν τα υπόλοιπα σκάφη που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας από την Πέρδικα μόλις αυτή έγινε γνωστή.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης