Με αίμα -ευτυχώς- όχι... πολύ!- πλήρωσε το «κόλλημά» του με το «Pokemon Go» ένα 15χρονο αγόρι που κατέληξε ελαφρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ήταν το πρώτο θύμα, στην Ελλάδα, της μανίας που έχει καταλάβει όλον τον πλανήτη με το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας.
Στην προσπάθεια του να «συλλάβει» κάποια Pokemon στην τοπική κοινότητα Ράξας του Δήμου Τρικκαίων, ο 15χρονος δεν πρόσεξε την φρέζα με την οποία ο πατέρας του εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του και έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να πλημμυρίσει στο αίμα!
Έντρομος ο αγρότης μετέφερε το αιμόφυρτο παιδί του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα στο κεφάλι του ήταν επιπόλαιο και οι γιατροί έστειλαν τον 15χρονο στο σπίτι του, αφού πρώτα του έκαναν απλώς τέσσερα ράμματα που θα του μείνουν ως... αναμνηστικά ώστε να προσέχει όταν καταδιώκει ηλεκτρονικά τερατάκια.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.