Τα «γαλλικά» Μπουτάρη σε δημοσιογράφους

Τα «γαλλικά» Μπουτάρη σε δημοσιογράφους

«Εγώ είπα... πχ 1 ευρώ είσοδος. Είπα ότι θα πρέπει να υπάρξουν πόροι. Όποιος γράψει τέτοιο πράγμα, σας ορκίζομαι ότι θα αποκλειστεί από το δήμο.  Σας υπόσχομαι ότι θα κόψω την καλημέρα και δεν θα ξαναμπεί ο δημοσιογράφος στο δημαρχείο. Για να το ξεκαθαρίσουμε επειδή ξέρω, να μην πω τι είστε...», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Τα «γαλλικά» Μπουτάρη σε δημοσιογράφους
Το απόλυτο αλαλούμ επικράτησε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, παρουσία δημοσιογράφων και σύσσωμης της διοίκησης του δήμου. Όλα ξεκίνησαν από το δεδομένο ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθούν έσοδα, πόροι για την συντήρηση και την καθαριότητα του χώρου στην  Α΄ προβλήτα Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων, στην προσπάθεια να μην επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός στο «τραπέζι» ακούστηκε και η πρόταση να μπει εισιτήριο ένα με δύο ευρώ στην Α' προβλήτα από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, δια στόματος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ωστόσο, όταν ο ίδιος αντελήφθη τη δυσφορία από την δήλωση, προσπάθησε εις μάτην να τα «μαζέψει» με ανασκευή των δηλώσεων και λίγα... γαλλικά! 

Ο Γιάννης Μπουτάρης εξαπέλυσε απειλές κατά των δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που θα «τολμήσουν» να μεταδώσουν την πληροφορία - είδηση με αυτό τον τρόπο. 

Τα λεγόμενά του έχουν ως εξής: 

Κλείσιμο
«Εγώ είπα... πχ 1 ευρώ είσοδος. Είπα ότι θα πρέπει να υπάρξουν πόροι. Όποιος γράψει τέτοιο πράγμα, σας ορκίζομαι ότι θα αποκλειστεί από το δήμο.  Σας υπόσχομαι ότι θα κόψω την καλημέρα και δεν θα ξαναμπεί ο δημοσιογράφος στο δημαρχείο. Για να το ξεκαθαρίσουμε επειδή ξέρω, να μην πω τι είστε... Όποιος το αναφέρει ακόμη και να πει ότι ο δήμος ανασκεύασε τη μαλακία που είπε έτσι κι έτσι». 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης