Στην Κω για τον εντοπισμό του Μπεν Βρετανοί αστυνομικοί

Στην Κω για τον εντοπισμό του Μπεν Βρετανοί αστυνομικοί

Η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαιρ έχει λάβει επιχορήγηση από την αγγλική κυβέρνηση προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνες

Στην Κω για τον εντοπισμό του Μπεν Βρετανοί αστυνομικοί
Έρευνες στην Κω ξεκινούν Βρετανοί επιθεωρητές για την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν.

Μάλιστα αύριο Τρίτη θα δώσουν συνέντευξη στα ΜΜΕ του νησιού, για όλες τις εξελίξεις στην πολύκροτη έρευνα. Δύο Άγγλοι ντετέκτιβ και ένας αστυνομικός ελληνικής καταγωγής θα βρίσκονται για δυο εβδομάδες στο νησί προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες ξεκινώντας από το αγρόκτημα από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μπεν Νίνταμ τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία μόλις εικοσιενός μηνών. Η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαιρ έχει λάβει επιχορήγηση από την αγγλική κυβέρνηση προκειμένου να εντοπίσει τον Μπεν. Γι' αυτό το σκοπό θα κάνουν μια έκκληση απευθείας στους κατοίκους του νησιού για να παρουσιάσουν οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν έχουν.

Η αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers, προσφέρει μάλιστα αμοιβή 12.500€ για πληροφορίες. 
 
Κλείσιμο
Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση όλων ειδικά για το ελληνικό κοινό, για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με Άγγλους αστυνομικούς στα ελληνικά ή αγγλικά. Οι αριθμοί είναι: 6951040208 ( ελληνικά/αγγλικά), 6951040217 (ελληνικά/αγγλικά), 6951040226 (αγγλικά).
 
Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγγλική ομάδα έρευνας στο opben.needham@southyorks.pnn.police.uk. Κατά την παραμονή τους στην Κω, οι αστυνομικοί θα επισκεφτούν κατοίκους, θα μοιράσουν και θα τοιχοκολλήσουν φυλλάδια σε πολυσύχναστα μέρη. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης