Η άμεση κινητοποίηση των αρχών έσωσε έναν 45χρονο που είχε την ατυχία να αρρωστήσει βαριά σε μια δυσπρόσιτη παραλία του Δήμου Ανατολικής Μάνης και μάλιστα κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες! Για καλή του τύχη, μαζί του ήταν δυο φίλοι του με τους οποίους ψάρευε.
Εκείνοι ειδοποίησαν με τα κινητά τους το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού ότι ο 45χρονος χρειαζόταν άμεσα βοήθεια και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση με πλωτό περιπολικό, καθώς η παραλία «Κουρελού – Βαθύ Αυλάκι» κοντά στο χωριό Πάλυρος είναι δύσβατη και ήταν πολύ δύσκολο να προσεγγίσουν χερσαίες δυνάμεις.
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, το σκάφος του Λιμενικού κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες να πλησιάσει στην παραλία και να επιβιβάσει τον 45χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στον όρμο Πόρτο Κάγιου και παρελήφθη από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αφυδατωθεί εξ αιτίας τροφικής δηλητηρίασης με διαρροϊκό σύνδρομο και διέταξαν να διακομιστεί στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.