ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κέρκυρα: Βρέθηκε σώος 39χρονος που αγνοούνταν επί εννέα μέρες

Κέρκυρα: Βρέθηκε σώος 39χρονος που αγνοούνταν επί εννέα μέρες

O Αλβανός που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του, εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου όπου είχε βρει καταφύγιο

Κέρκυρα: Βρέθηκε σώος 39χρονος που αγνοούνταν επί εννέα μέρες
Επί εννέα ημέρες «χτένιζαν» οι αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας και τα σωστικά συνεργεία την περιοχή του Γαστουρίου στην Κέρκυρα για να εντοπίσουν τον 39χρονο Αλβανό που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του.

Τελικά, πολυήμερη επιχείρηση είχε αίσιο τέλος αφού ο Edmond Neranxi εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων το πρωί της Παρασκευής σώος, σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Ματθαίου όπου είχε βρει καταφύγιο. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για να εξεταστεί και να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Η εξαφάνιση του 39χρονου δηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαρτίου και, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, είχε εκδοθεί διάταξη της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης