Κέρκυρα: Δυο κλοπές από τετραμελή σπείρα μέσα σε 24 ώρες

Κέρκυρα: Δυο κλοπές από τετραμελή σπείρα μέσα σε 24 ώρες

Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα 1.500 ευρώ που είχαν αρπάξει από το ίδιο σπίτι και η έρευνα συνεχίζεται, καθώς θεωρείται απίθανο να πρόλαβαν να τα ξοδέψουν

Κέρκυρα: Δυο κλοπές από τετραμελή σπείρα μέσα σε 24 ώρες
Η άμεση επέμβαση ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που συνέλαβαν δυο από τους δράστες της κλοπής 700 ευρώ με την μέθοδο της απασχόλησης από τον ιδιοκτήτη ενός περίπτερου στην πόλη της Κέρκυρας, έδωσε την ευκαιρία στους συναδέλφους τους της Ασφαλείας να εξαρθρώσουν την τετραμελή σπείρα που είχε ξαφρίσει και ένα σπίτι λίγες ώρες πριν.

Αρχικά συνελήφθησαν ένας 37χρονος και ένας 31χρονος, συνεργοί των άλλων δυο νεαρών ηλικίας 18 και 23 χρόνων οι οποίοι είχαν διαπράξει την κλοπή. Οι δυο τελευταίοι εντοπίστηκαν λίγο αργότερα κατά την διάρκεια επιχείρησης της Ασφαλείας, ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και χρυσαφικά που, όπως αποδείχθηκε, ήταν μέρος αυτών που είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα από ένα σπίτι και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα 1.500 ευρώ που είχαν αρπάξει από το ίδιο σπίτι και η έρευνα συνεχίζεται, καθώς θεωρείται απίθανο να πρόλαβαν να τα ξοδέψουν! Η προανάκριση αποκάλυψε ότι οι τέσσερις δράστες είχαν εισβάλει σε ένα ακόμη σπίτι, αλλά δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπή κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοκατοχή, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άλλα αδικήματα.

Κλείσιμο
*** Με τη μέθοδο της απασχόλησης είχε αρπάξει χρήματα από έναν 41χρονο μία 42χρονη τσιγγάνα, το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη των Ιωαννίνων. Η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από την Ασφάλεια, αλλά η δράστιδα δεν εντοπίστηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης