Αντιεξουσιαστές κάνουν πορεία στα Εξάρχεια με όπλα στα χέρια

Αντιεξουσιαστές κάνουν πορεία στα Εξάρχεια με όπλα στα χέρια

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ σχετικό βίντεο από την πορεία των κουκουλοφόρων προκειμένου να διαπιστωθεί η γνησιότητα των όπλων 

Αντιεξουσιαστές κάνουν πορεία στα Εξάρχεια με όπλα στα χέρια
Σοκ προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας από πορεία κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια οι οποίοι κρατούν όπλα. 

Το κάλεσμα για την πορεία έγινε σε ιστοσελίδα του ανατιεξουσιαστικού χώρου ενάντια στην δράση των εμπόρων ναρκωτικών στην περιοχή αλλά και για την επίθεση που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο «Κ*ΒΟΞ».

Το σχετικό βίντεο που δημοσιεύθηκε σε σελίδα αντιεξουσιαστών σοκάρει καθώς την ώρα που οι κουκουλοφόροι περνούν από την πλατεία Εξαρχείων, ανάμεσα στους περαστικούς, φαίνονται να κρατούν όπλα στα χέρια τους.

Κλείσιμο
Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν τα όπλα αυτά είναι αληθινά η όχι. Το βίντεο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μικροσκόπιο της  ΕΛΑΣ για να διαπιστωθεί η γνησιότητά τους. 

Αργά χθες το βράδυ ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στα γραφεία του σταθμού του Μετρό στο Μοναστηράκι προκαλώντας υλικές ζημιές αφού έσπασαν με βαριοπούλα τζαμαρίες και μηχανήματα έκδοσης εισητηρίων 




  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης