Παραδόθηκε καταζητούμενος από την Αντιτρομοκρατική

Παραδόθηκε καταζητούμενος από την Αντιτρομοκρατική

Η παράδοση και στη συνέχεια σύλληψη του 37χρονου λένε οι αστυνομικοί ότι ίσως ανοίξει νέους δρόμους στις έρευνες για το σύγχρονο αντάρτικο πόλης

Παραδόθηκε καταζητούμενος από την Αντιτρομοκρατική
Παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών σήμερα το πρωί ο 37χρονος Π.Α και στη συνέχεια συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική μετά από εισαγγελική παραγγελία καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 23ου τακτικού ανακριτή Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Συγκεκριμένα, το Μάρτιο του 2013, εντοπίστηκε σε πάρκινγκ των Εξαρχείων όχημα που είχε νοικιάσει ο 37χρονος, στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκαν δύο καλάζνικοφ με κομμένα κοντάκια, 1500 σφαίρες, τέσσερις γεμιστήρες και τέσσερις χειροβομβίδες. Από τότε ο 37χρονος ζούσε καταζητούμενος ενώ οι διαρροές από την Αστυνομία τον έφεραν να έχει επαφές με πρόσωπα από την ομάδα του Νίκου Μαζιώτη και του Γιώργου Πετρακάκου. 

Να σημειωθεί πως η Αστυνομία περιμένει εισαγγελική διάταξη, που θα της επιτρέψει να πάρει δείγμα DNA από τον Π.Α. ώστε να ταυτοποιήσει το γενετικό του υλικό με ευρήματα από τη γιάφκα στο Μαραθώνα.
Κλείσιμο

Ο Π.Α είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς το 2005 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε καταδρομική επιχείρηση εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη όπου είχαν αφαιρεθεί από τους αστυνομικούς ασπίδες, μάσκες και δακρυγόνα. Τότε είχε συλληφθεί, προφυλακίστηκε και τελικά αποφυλακίστηκε μετά από απεργία πείνας και δίψας. Η παράδοση και στη συνέχεια σύλληψη του 37χρονου λένε οι αστυνομικοί ότι ίσως ανοίξει νέους δρόμους στις έρευνες για το σύγχρονο αντάρτικο πόλης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης