Ζήσης, Παπανικολάου και "Ράδιο Αρβύλα" σε φιλανθρωπικό τουρνουά

Ζήσης, Παπανικολάου και "Ράδιο Αρβύλα" σε φιλανθρωπικό τουρνουά

Οι δυο διεθνείς παίκτες έπαιξαν «μονό» και διαγωνιστικά παιχνίδια με κάποιους από τους συμμετέχοντες και απόλαυσαν τη συμμετοχή τους επιστρέφοντας σε ένα χώρο, τον οποίο επισκεπτόντουσαν κι εκείνοι σε μικρή ηλικία στα πρώτα τους βήματα στο άθλημα

Ζήσης, Παπανικολάου και "Ράδιο Αρβύλα" σε φιλανθρωπικό τουρνουά
Το μπάσκετ συνάντησε τη φιλανθρωπία στο τουρνουά «3Χ3» που διοργάνωσαν σήμερα (13/6) στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από κοινού η Greek Basketball Academy και η Hoop BEC (Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης), υπό την αιγίδα της FIBA.

Το τουρνουά που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για το μπάσκετ της πόλης, προσέλκυσε για μια ακόμη χρονιά το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος. Πάνω από 2.000 άτομα συμμετείχαν σε μια γιορτή του αθλητισμού που φέτος έστειλε και κοινωνικά μηνύματα. Οι συμμετέχοντες και οι θεατές της διοργάνωσης συνεισέφεραν στο φιλανθρωπικό έργο των δύο ακαδημιών, συγκεντρώνοντας είδη ρουχισμού και τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές είχαν την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν και να παίξουν μπάσκετ με τον Νίκο Ζήση και τον Κώστα Παπανικολάου. Οι δυο διεθνείς παίκτες έπαιξαν «μονό» και διαγωνιστικά παιχνίδια με κάποιους από τους συμμετέχοντες και απόλαυσαν τη συμμετοχή τους επιστρέφοντας σε ένα χώρο, τον οποίο επισκεπτόντουσαν κι εκείνοι σε μικρή ηλικία στα πρώτα τους βήματα στο άθλημα. Ο φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς και ο πλέι μέικερ της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν από τους πάρα πολλούς αθλητές και αθλήτριες αλλά και συνοδούς που τους πλησίασαν για να βγουν μαζί τους μια φωτογραφία.

Κλείσιμο
Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» έδωσαν το «παρών» και φέτος στο μεγαλύτερο τουρνουά «3Χ3» της πόλης, κλέβοντας την παράσταση στο απογευματινό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Στο καθιερωμένο «μονό» που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Ποσειδώνιου νικήτρια ήταν η ομάδα της GBA-Hoop που είχε στη σύνθεση της και τον Γιάννη Γιαννούλη. Ο πρώην διεθνής σέντερ ήταν αυτός που διαμόρφωσε με κάρφωμα το τελικό 9-7.



Διαβάστε περισσότερα στο thestival.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης