«Πρώτο Θέμα» δαγκωτό!

«Πρώτο Θέμα» δαγκωτό!

Οι αναγνώστες μιλούν για την εφημερίδα και εύχονται πάντα πρωτιές

«Πρώτο Θέμα» δαγκωτό!


Άννα Αναστασιάδη (20 χρόνων)


«Διαβάζω κάθε εβδομάδα την εφημερίδα, μου αρέσει γιατί έχει ωραία θέματα που καλύπτουν τα πάντα με μια προσέγγιση νομίζω πολύ νεανική. Μου αρέσουν πολλές στήλες της, όπως επίσης εκείνη του Θέμου αλλά και του Δανίκα. Εύχομαι να κρατήσετε το επίπεδο ψηλά, όπως άλλωστε κάνετε όλα αυτά τα χρόνια».


Κλείσιμο


Βασίλης Δρακόπουλος (31 χρόνων)


«Μου αρέσει πολύ το στυλ της εφημερίδας. Νομίζω ότι προσεγγίζει τα θέματα με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο. Διαβάζω τα πάντα, μου αρέσει πολύ που έχει και ένθετα, μια που είμαι φανατικός του “thema people”. Εύχομαι πάντα πρωτιές!»




Έλβη


«Τα τελευταία δέκα χρόνια στο σπίτι η μαμά κι ο μπαμπάς διαβάζουν φανατικά την εφημερίδα και τώρα ανήκω κι εγώ στους φανατικούς αναγνώστες»




Αλέξης Πάντος (35 χρόνων)


«Είναι αγαπημένη μου συνήθεια. Μάλιστα περιμένω να την αγοράσω από το Σάββατο ακόμη. Είναι όλο το πακέτο που μου αρέσει, οι στήλες, ειδικά εκείνη του Θέμου, τα πολιτικά σχόλια, τα ρεπορτάζ και φυσικά έχει πάντα πολύ καλές προσφορές. Εύχομαι πάντα επιτυχίες!»




Ιωάννα 


«Καταπληκτική εφημερίδα, φρέσκια! Μου αρέσει πολύ το lifestyle έτσι όπως παρουσιάζεται. Καλή συνέχεια!»




Βανέσα Γκίνη (19 χρόνων)


«Προτιμώ να διαβάζω από την εφημερίδα τα ένθετα, ειδικά τα καλλιτεχνικά, μια που νομίζω ότι μου ταιριάζουν ηλικιακά. Βλέπω ότι και πολλοί συνομήλικοί μου την προτιμούν γιατί είναι πολύ φρέσκια, με πολύ ωραίο τρόπο παρουσίασης των θεμάτων. Εύχομαι να είστε πάντα γεροί και δημιουργικοί όλοι σας!»




Θωμίνα Αργυρίου 26 χρόνων


«Να συνεχίσετε στο ίδιο ύφος! Πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι η αγαπημένη εφημερίδα πια όλων όχι μόνο για τις προσφορές και τα ένθετά της, αλλά γιατί φαίνεται ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά. Να έχετε πάντα πρωτιές!»




Λίζα


«Διαβάζω φανατικά τα τελευταία χρόνια την εφημερίδα και την αγοράζω από άποψη - όχι μόνο επειδή θεωρώ ότι γίνεται καλή δουλειά στο ρεπορτάζ, αλλά μου αρέσει και η αισθητική της. Νομίζω πως είναι πολύ μοντέρνος ο τρόπος έκδοσης. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!»




Κωνσταντίνος Αγγέλου 41 χρόνων


«Ανήκω στους φανατικούς του “Πρώτου Θέματος”, λατρεύω τη στήλη του Δανίκα, εννοείται πως μου αρέσει ό,τι υπογράφει ο Θέμος, αλλά πάντα διαβάζω και τα πολιτικά και τα οικονομικά σχόλια γιατί είναι γραμμένα με πολύ καλό και κατανοητό τρόπο. Γενικά ως εφημερίδα σε τραβά. Εύχομαι να είστε πάντα η πρώτη επιλογή όλων!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης