Δωρεά του Δ. Γιαννακόπουλου στο Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού

Δωρεά του Δ. Γιαννακόπουλου στο Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού

Με μία σημαντική δωρεά για την ενίσχυση του εξοπλισμού της Τροχαίας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος της Αττικής Οδού, ο Αντιπρόεδρος και Αν. Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε συνέχεια στην προσφορά της εταιρείας στην ελληνική κοινωνία.

Δωρεά του Δ. Γιαννακόπουλου στο Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού
Παρουσία του Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχου Δ. Παπαναγιώτου, και του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας της Αττικής Οδού, Αστυνόμου Β΄ Ε. Κουντρομιχάλη, ο κ. Γιαννακόπουλος παρέδωσε 55 φωσφορούχα αντιανεμικά μπουφάν, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και τη διευκόλυνση του έργου των αστυνομικών. Ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο, προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα. «Καταλαβαίνετε τον επίπονο αγώνα που κάνουμε, για να είμαστε παρόντες, κοντά στον πολίτη και να τον βοηθάμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.



Κλείσιμο
«Σας στηρίζουμε, για να μας στηρίζετε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, εκφράζοντας συγχαρητήρια και ευχαριστίες ως πολίτης, για το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία. Η Τροχαία παλεύει μέσα σε δύσκολες συνθήκες και έχοντας να αντιμετωπίσει προβλήματα υποχρηματοδότησης, με αντίκτυπο κυρίως στον εξοπλισμό, είτε πρόκειται για αγορά νέου είτε για συντήρηση υπάρχοντος. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος της Αττικής Οδού έχουν στην ευθύνη τους τον πιο πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας, ο οποίος όμως συγκαταλέγεται μεταξύ των ασφαλέστερων της Ευρώπης. Το γεγονός αυτό πιστοποιείται από την αναλογία αριθμού νεκρών σε σχέση με τις εισόδους των αυτοκινήτων στην Αττική Οδό και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις καλές υπηρεσίες που προσφέρει το Τμήμα της Τροχαίας.

Πρώτο μέλημα του Τμήματος είναι η πρόληψη των ατυχημάτων, γι' αυτό οι κυριότερες παραβάσεις που καταλογίζονται στους οδηγούς είναι οι επικίνδυνοι ελιγμοί και η χρήση κινητού τηλεφώνου εν κινήσει. Όπως σημείωσε ο Διοικητής της Τροχαίας της Αττικής Οδού, κ. Κουντρομιχάλης, τα μπουφάν που δώρισε ο κ. Γιαννακόπουλος αποτελούν απόλυτη αναγκαιότητα για την ασφάλεια των αστυνομικών του Τμήματος, καθώς είναι πολύ σημαντικό να είναι ορατοί από τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων, μέρα και νύχτα. Για να τονίσει μάλιστα αυτή την ανάγκη, ο κ. Κουντρομιχάλης αναφέρθηκε σε ένα τραγικό πρόσφατο συμβάν, όταν ένας άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ παρασύρθηκε και έχασε τη ζωή του στην άνοδο της Λ. Κηφισού, στην προσπάθειά του να βοηθήσει σταματημένο όχημα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ). Η ζωή του μπορεί να είχε σωθεί, αν ο άτυχος αστυνομικός φορούσε φωσφορούχο μπουφάν. Η δωρεά των αντιανεμικών αποτελεί συνέχεια στην κοινωνική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Πριν από δύο χρόνια περίπου, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δωρίσει στην Ελληνική Αστυνομία 10 μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού, ενώ στα «σκαριά» βρίσκεται μία ακόμα δωρεά, με στόχο την επισκευή και συντήρηση των δικύκλων, ώστε να παραμείνουν λειτουργικά, ασφαλή και «ετοιμοπόλεμα» για το έργο της ΕΛ.ΑΣ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης