Προσφάτως η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα τα οποία φαίνεται ότι εμπλέκονται σε 11 εμπρησμούς - Επίσης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα εξερράγη βόμβα έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου
Δεκατρείς εμπρησμοί σημειώθηκαν μέσα σε ένα βράδυ στη Λεμεσό, ένας στη Λευκωσία και δύο απόπειρες εμπρησμού επίσης στη Λεμεσό.
Το φαινόμενο των εμπρησμών είναι σχεδόν καθημερινό στη Κύπρο αφού με αυτό το τρόπο «λύνονται διαφορές» μεταξύ πολιτών αλλά και στέλνονται μηνύματα από ομάδες του υποκόσμου που δρουν στο νησί.
Το ποσοστό εξιχνίασης αυτών των αδικημάτων είναι μηδαμινό, καθώς τα θύματα αρνούνται να συνεργαστούν με την αστυνομία λόγω φόβου ότι θα ακολουθήσει κάτι χειρότερο.
Προσφάτως η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα τα οποία φαίνεται ότι εμπλέκονται σε 11 εμπρησμούς.
Κλείσιμο
Πρόκειται για μέλη ομάδας του υποκόσμου που πουλούσε προστασία σε νυχτερινά κέντρα. ¨Όσοι από τους ιδιοκτήτες των κέντρων δεν πλήρωναν, έπαιρναν μήνυμα με την καταστροφή των αυτοκινήτων τους.
Επίσης λίγο μετά τα μεσάνυχτα εξερράγη βόμβα έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου. Και αυτή η ενέργεια θεωρείται ως «μήνυμα» προς κάποιους διαιτητές.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.