Εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα - Σε επιφυλακή οι αρχές

Εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα - Σε επιφυλακή οι αρχές

Την Τετάρτη θα γίνουν αποκαλυπτήρια μνημείου παρουσία της οικογένειας Φύσσα - Θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, έξω από ελληνικές πρεσβείες - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για να αποτραπούν πιθανά βίαια επεισόδια κυρίως σε Κερατσίνι και Αμφιάλη

Εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα - Σε επιφυλακή οι αρχές
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, για το διήμερο 18 - 19 Σεπτεμβρίου εν όψει των εκδηλώσεων για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει οι αρχές είναι δρακόντεια υπό τον φόβο να εκδηλωθούν βίαια επεισόδια κυρίως σε Κερατσίνι και Αμφιάλη. 

Στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 παναττικό συλλαλητήριο στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία μνήμης. Ανάλογα συλλαλητήρια και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι στις 15:00 της ίδιας ημέρας, παρουσία της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μνημείου στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60. Στις 16:00 θα ακολουθήσει καλλιτεχνική εκδήλωση και στη συνέχεια πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό.

Στις 17:00, επίσης, της Παρασκευής, 19 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης