Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις 18:45 την Κυριακή στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη», όπου ένας 17χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.
Ο ανήλικος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, την ώρα που έκανε γκράφιτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να κάνει γκράφιτι στο πάρκινγκ των συρμών μαζί με δύο φίλους του όταν παραπάτησε και έπεσε στις ράγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το δυστύχημα οι φίλοι του έτρεξαν φοβισμένοι, ειδοποίησαν τους φύλακες του σταθμού και εξαφανίστηκαν.
Κλείσιμο
Στο σημείο βρίσκεται και διεξάγει έρευνα και προανάκριση για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος η αστυνομία και η Εισαγγελία Αθηνών.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.