Θρήνος στην Ανδραβίδα: Διαρρήκτης σκότωσε αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών

Θρήνος στην Ανδραβίδα: Διαρρήκτης σκότωσε αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών

Εξετάζεται 30χρονος ως βασικός ύποπτος - Ο άτυχος 35χρονος προσπάθησε να αποτρέψει διάρρηξη ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας

Θρήνος στην Ανδραβίδα: Διαρρήκτης σκότωσε αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών
Ένας 35χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών από την Ανδραβίδα, βρήκε τραγικό θάνατο τη στιγμή που προσπαθούσε να σταματήσει έναν άντρα, ο οποίος είχε διαρρήξει το σπίτι ενός φίλου του. 

Ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ήταν εκτός υπηρεσίας όταν είδε τον δράστη που είχε εισβάλει στο σπίτι του φίλου του και προσπάθησε να τον συλλάβει. Όμως, εκείνος του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε περισσότερες από μία φορές και τράπηκε σε φυγή, προσπαθώντας να διαφύγει. Ο διαρρήκτης τραυμάτισε και τον 30χρονο φίλο του αστυνομικού, καθώς βρίσκονταν και οι δύο στο περιστατικό. 



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα στον τραυματισμένο αστυνομικό έτρεξαν περίοικοι, όμως ένα από τα τραύματα ήταν στην καρδιά και όταν έφτασε το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς ότι ο 35χρονος ήταν ήδη νεκρός. Ο 30χρονος φίλος του άτυχου αστυνομικού φέρει ελαφρά τραύματα.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου ένας 30χρονος ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού αλλά και τον τραυματισμό ενός 30χρονου φίλου του.

Διαβάστε περισσότερα στο ilialive.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης