Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου ασκήθηκε από την εισαγγελία διαφθοράς, μετά από έρευνα που διενήργησαν οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς, Γιάννης Δραγάτσης και Αντώνης Ελευθεριάνος.
Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι αυτό της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Ο κ. Σπυρόπουλος φέρεται να έδωσε εντολή και μάλιστα δυο φορές για να αρθεί η κατάσχεση εις χείρας των τραπεζών των λογαριασμών της εταιρείας σούπερ μάρκετ Χ. Αρβανιτίδης με αποτέλεσμα η εταιρεία να χρώστα περί τα 18,25 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ και να χαθούν εκατ. ευρώ που θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει σε Ταμείο του ΙΚΑ.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.