Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής ανακοίνωσε απεργία των μελών της από την Κυριακή 06.00 μέχρι και τη Δευτέρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ τα μέλη τους απεργούν «αντιδρώντας στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται την Κυριακή και καταργεί τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος μετατρέποντας μας από ειδικευμένους εργαζόμενους σε ανειδίκευτους εργάτες».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.